Εξάσκηση στο σπίτι την εποχή του κορωνοιού

 

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΑΛΜΠΑΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ» σε συνεργασία με την  MM Publications  συμμεριζόμενοι την παρούσα συγκυρία της αναγκαστικής παύσης των μαθημάτων λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, στηρίζει τους μαθητές μας με συγκεκριμένες προτάσεις.
Στόχος μας  είναι η διατήρηση της επαφής των μαθητών μας με τη διδακτέα ύλη και κατ' επέκταση η διατήρηση της επικοινωνίας με τους γονείς.

1η ΠΡΟΤΑΣΗ - Πλατφόρμα ΕLT SKILLS (www.eltskills.com

Η πλατφόρμα ELTskills είναι on line και περιέχει υλικό εμπέδωσης και επανάληψης της διδακτέας ύλης από A Junior – B2 Class. Είναι εξάσκηση  που μπορεί να γίνει  από το σπίτι (μέσω Η/Υ, tablet ή ακόμα και κινητού τηλεφώνου), μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου. Πρόκειται για υλικό πρωτότυπο (Reading, Listening, Vocabulary, Grammar), που βασίζεται στο CEFR  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα με οποιοδήποτε COURSEBOOK και αν χρησιμοποιείτε.

2η ΠΡΟΤΑΣΗ – Πλατφόρμα ELT SCHOOL (www.eltschool.com


Η πλατφόρμα ELTSCHOOL είναι on line και περιέχει υλικό από A Junior – B2 Class απόλυτα correlated με τα ΜΜ COURSEBOOKS  (BFF, Young Stars, Smart Junior, Portal to English, Full Blast Plus).
Είναι εξάσκηση που μπορεί να γίνει από το σπίτι (μέσω Η/Υ, tablet ή ακόμα και κινητού τηλεφώνου), μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου.


Η είσοδος των χρηστών στις πλατφόρμες  γίνεται με κωδικούς που διαθέτουμε για τους μαθητές μας .Οσοι μαθητές μας ενδιαφέρονται μπορούν να μας στείλουν τα mail τους και εμείς θα τους στείλουμε τους κωδικούς.

                                                            

Last Updated on Wednesday, 25 March 2020 11:20

Βράβευση επιτυχόντων στις εξετάσεις PALSO

 

alt


 

Την Κυριακή 17 -2-2019 βραβεύτηκαν οι μαθητές μας που αρίστευσαν στις εξετάσεις Μαίου 2018 για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας Laas & Nocn από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Θεσσαλονίκης PALSO.Συγκίνηση χαρά και υπερηφάνεια νοιώσαμε όλοι μας στην κατάμεστη αίθουσα του Hotel "Capsis" στην Θεσσαλονίκη.Συγχαρητήρια στα παιδιά που αρίστευσαν και βραβεύτηκαν ,αλλά και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις.Κουράγιο δύναμη και υγεία στα παιδιά που αγωνίζονται να κατακτήσουν την γνώση , στους γονείς και εκπαιδευτικούς που είναι κοντά τους.

Read more...

Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά

Την τρίτη 12/9/2017 στις 7.00 μ.μ σας περιμένουμε όλους στον καθιερωμένο Αγιασμό για την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς .Θα χαρούμε να σας δούμε όλους!

Last Updated on Saturday, 09 September 2017 18:39

Βράβευση αριστούχων μαθητών

                              alt               alt

Την Κυριακή 19 -2-2017 βραβεύτηκαν οι μαθητές μας που αρίστευσαν στις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2015 - Μαίου 2016 για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας Laas & Nocn από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών Θεσσαλονίκης PALSO.Συγκίνηση χαρά και υπερηφάνεια νοιώσαμε όλοι μας στην κατάμεστη αίθουσα του Ολυμπιακού  Μουσείου Θεσσαλονίκης.Συγχαρητήρια στα παιδιά που αρίστευσαν και βραβεύτηκαν ,αλλά και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις.Κουράγιο δύναμη και υγεία στα παιδιά που αγωνίζονται να κατακτήσουν την γνώση , στους γονείς και εκπαιδευτικούς που είναι κοντά τους.

 

You are here