Ποιοι Είμαστε!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΑΛΜΠΑΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ» βρίσκεται στην Σταυρούπολη της  Θεσσαλονίκης και  διδάσκει Αγγλικά, Γαλλικά ,Γερμανικά ,Ιταλικά ,Ισπανικά  στους νέους ,και όχι μόνο ,της πόλης μας.

 Η σχεδόν σαραντάχρονη  πορεία  μας έχει δώσει μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία ξένων γλωσσών και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μαθητών μας.  Η συστηματική εργασία , η συνέπεια προς τους μαθητές μας ,οι φιλικές τιμές ,τα αποτελέσματα των εξετάσεων ,ο σεβασμός στους πελάτες μας ,οι άριστα καταρτισμένοι και έμπειροι καθηγητές μας ,η άριστη γραμματειακή υποστήριξη μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία και παρουσία μας στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Σήμερα μαθητές δεύτερης γενιάς ,μιάς και οι γονείς τους πτυχιούχοι καταξιωμένοι οικογενειάρχες εμπιστεύονται την ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδίων τους στο κέντρο μας,συνεχίζουν την πορεία τους στον χώρο της ξενόγλωσης εκπαίδευσης.

Στην διάθεση των μαθητών μας είναι όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα ( interactive whiteboards,computers,projectors,DVD players κ.λ.π) για να βοηθήσουν στην εμπέδωση του μαθήματος με παιδαγωγικά εύκολο, ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο ιδιαίτερα στους μικρούς μας μαθητές.

Ιδιαίτερα για την Αγγλική γλώσσα χρησιμοποιούμε σύγχρονα προγράμματα σπουδών,  βιβλία προσαρμοσμένα στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των μαθητών και τεχνολογικά μέσα , φροντίζουμε να διδάξουμε στους μαθητές μας την ξένη γλώσσα όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα Belt που δίνει την δυνατότητα στους μικρούς μαθητές δουλεύοντας στους υπολογιστές μας να εξασκήσουν, να επαναλάβουν και να εμπεδώσουν ότι διδάχθηκαν κατά την διάρκεια του μαθήματος με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο.Με τα e-books στις  junior τάξεις οι μικροί μαθητές έχουν ένα εργαλείο για ευχάριστη και διασκεδαστική μελέτη στο σπίτι.Το κέντρο μας προετοιμάζει συστηματικά για όλα τα πτυχία όλων των σπουδών και επιπέδων (Michigan,Cambridge,PTE,City and Guilds,Κ.Π.Γ, Palso,Toefl,Toeic,Ielts κ.λ.π)

Το κέντρο μας αναλαμβάνει να διδάξει τις ξένες γλώσσες σε ενήλικες προσαρμόζοντας τα προγράμματα σπουδών στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους με σεβασμό στον πολύτιμο χρόνο τους.

Επίσης γίνονται μαθήματα προετοιμασίας για τις ξένες γλώσσες ως ειδικό μάθημα για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Αντιλαμβανόμενοι και σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής μας εχουμε προσαρμόσει τα δίδακτρα μας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο παρεχόμενης εκπαίδευσης.

You are here